Standpunten

Zoeken

Begrotingslied

Op 24 april heeft de gemeenteraad van Ten Boer gesproken over de brief die GS op 9 april stuurde. Onderwerp van de brief: de problematiek van de bouwgronden en het enorme financiële tekort. De provincie wil ons – vooralsnog – niet helpen. Het was de bedoeling dat we onze gevoelens uit zouden spreken. De fractie van de PvdA schreef het begrotingslied.

Lees verder

Herindeling: rapport Grenzeloos gunnen

We verkeren in een grenzeloos vreemde situatie: de provincie Groningen wenst het aantal gemeenten van 23 terug te brengen naar 6 en wel zo snel mogelijk. Of we in mei even aan willen geven dat we instemmen….. Door zo te handelen meet de provincie zich een rol aan die ze formeel niet heeft. Bovendien heeft minister Plaskerk gezegd gemeenten niet tot herindeling te willen dwingen. Het rapport Grenzeloos gunnen kan dus zo bij het oud papier gezet worden en misschien zouden we dat ook gewoon moeten doen!

Lees verder

Verkiezingsprogramma 2014 – 2018

Als u op volgende link klikt kunt u het PvdA verkiezingsprogramma 2014 – 2018 openen.  PvdATenBoer-Programma 20142018 Hierbij een link naar onze kandidatenlijst https://tenboer.pvda.nl/2014/01/03/kandidatenlijst-gemeenteraadsverkiezingen-2014/

Lees verder